Nagradna igra „Lijepa uz Premium Green i Bagatin“

Nagradna igra „Lijepa uz Premium Green i Bagatin“

Uključite se u SMS nagradnu igru „Lijepa uz Premium Green i Bagatin“ i osvojite poklon bon u vrijednosti od 20.000 kuna!

U nagradnoj igri moguće je sudjelovati kupovinom bilo kojeg Premium Green proizvoda u periodu od 11. studenog do 20. prosinca 2019. godine.

Sve što trebate napraviti jest, u periodu trajanja nagradne igre, poslati SMS poruku sadržaja: PREMIUM, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60478. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

U nagradnoj igri možete osvojiti neku od sljedećih nagrada:

1x Poklon bon u vrijednosti od 20.000 kuna u Poliklinici Bagatin te Premium Green poklon paket

5x ZAKS narukvica - srce s krilima i poklon paket Premium Green proizvoda

5x poklon paket Premium Green proizvoda

Izvlačenje dobitnika će se održati 08.01.2020. godine, u kojem će biti definirano svih 11 dobitnika. Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici Premium Green-a u roku od osam dana od dana izvlačenja.

Sve detalje o nagradnoj igri možete pročitati u službenom pravilniku: Pravilnik nagradne igre

Popis dobitnika Nagradne igre "Lijepa uz Premium Green i Bagatin"