In harmony
with nature and
your body...

Provjerite zašto

Što je Detox Liver?

Premium dodatak prehrani za zaštitu i normalnu funkciju jetre.

Jetra je centar metabolizma ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Njezin ključni zadatak je neutralizacija toksičnih tvari pa ju slobodno možemo zvati tvornicom našeg organizma. Suvremeni život sa sobom donosi i opterećenje sve većeg zagađenja okoline, ali i sve veću prisutnost raznih kemikalija u hrani, kozmetičkim preparatima i vodi. Tu su i razni lijekovi, alkohol i virusi koji toksično djeluju na organizam, a naročito na jetru. Utjecaj kemikalija iz okoliša te razne toksične tvari koje se ponekad ne mogu izbjeći ostavljaju trag na jetri. Jetra je i metabolički i probavni organ kojem je povremeno potrebno pomoći jer je njezin normalan rad presudan za održavanje dobrog zdravlja.

Kupi online

Uvijek uz vas...

kada i kome je namijenjen

Detox Liver je namijenjen svima koji žele očuvati zdravlje jetre, a osobito osobama koje unose veće količine alkohola, lijekova ili hrane s visokim udjelom masnoća.

kombinacija sastojaka

Detox Liver sadrži kombinaciju sastojaka koja pomaže u održavanju i zaštiti zdravlja jetre.

Sikavica pomaže zaštiti jetre.

Artičoka i kurkuma pomažu u održavanju zdravlja jetre, dok kolin doprinosi održavanju normalne funkcije jetre i normalnom metabolizmu lipida.

UPOZORENJE: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati kod fenilketonurije i oštećenja bubrega. Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava i bolesti štitnjače.